Ανοιχτά : Τετάρτη -Σάββατο

Παρασκήνιο Διεύθυνση Οδός

Πόλη : Θεσσαλονίκη

Οδός: Παπαναστασίου 60

Παρασκήνιο live Ώρα Προσέλευσης

Ώρα : 23:30.

Παρασκήνιο Live Φοιτητικές Βραδιές Ladies Night Τιμές

Τετάρτη : Ladies Night απεριόριστο κρασί , φρούτα ορεκτικά μόνο με 10€/ατ , 5 € για τις γυναίκες απεριόριστο κρασί με φρουτοσαλάτα

Πέμπτη : Ladies Night – απεριόριστο κρασί . ορεκτικά  , φρούτα με 10€/ατ , 5 € για τις γυναίκες απεριόριστο κρασί με φρουτοσαλάτα

Παρασκευή : Απεριόριστο κρασί  , ορεκτικά  και φρούτα  10 €

Σαββάτο : Απεριόριστο κρασί ή ορεκτικά  και φρούτα 15€/ατ

παρασκήνιο live

Παρασκήνιο Live τιμή φιάλης

Τιμή Φιάλης : 30€/ 2 άτ.

Τιμή Φιάλης : 70€/ 5 άτ.

Παρασκήνιο Live
Παπαναστασίου
Θεσσαλονίκη,
Μακεδονία
54453

Παρασκήνιο Live Τηλέφωνο Κρατήσεων

6978469465 what s up

Παρασκήνιο live

Το παρασκήνιο Live βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην κάτω τούμπα και πιο συγκεκριμένα στη Παπαναστασίου 60. Με  μοναδική εξυπηρέτηση και πολύ σύγχρονο design το Παρασκήνιο live θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας συνεπάρει με τις μοναδικές σκηνικές παρουσίες και όχι μόνο .
Το ρεμπετάδικο παρασκήνιο παίζει κυρίως λαϊκά και ρεμπέτικα ενώ το στήσιμο του θυμίζει κάτι από παλιά Θεσσαλονίκη.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Τραγουδιστές

Μοναδικές φοιτητικές τιμές για όλους όλο το χρόνο το παρασκήνιο δεν μένει παρά να το επισκεφτείτε και να χορέψετε στη πίστα του.
Στο Παρασκήνιο μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας όλο το χρόνο καθώς το μαγαζί είναι χωρητικότητας 650 θέσεων με πλατεία και θεωρείο και θεωρείτε από τα μεγαλύτερα μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της πόλης.

Παρασκήνιο live 2017

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν βρεθεί στην σκηνή του ρεμπετάδικου. Ο Αγάθωνας είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχει εμφανιστεί στο Παρασκήνιο και χάρισε σε όσους ήταν παρόντες αξέχαστες στιγμές. Φέτος, η μουσική ορχήστρα που βρίσκεται στο Παρασκήνιο έχει μεγάλο ρεπερτόριο και τα τραγούδια καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ρεμπέτικα τραγούδια, λαϊκά αλλά και παραδοσιακά. Ο χορός ξεκινάει από νωρίς το βράδυ και σταματάει τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλο το μαγαζί γίνεται κάθε βράδυ μια παρέα και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Παρασκήνιο live Οδός Χάρτης Διεύθυνση